Μωσαϊκό με μπισκότα πτι-μπερ
Χρόνος προετοιμασίας: 12-15΄ Μερίδες: 10-12
Υλικά
350 γρ. μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
250 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη άχνη
50 γρ. κονιάκ
50 γρ. κακάο
2 αυγά
Εκτέλεση
Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Μαλακώνουμε το βούτυρο (μπορούμε να το πετύχουμε σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν το μείγμα γίνει λείο, προσθέτουμε τα τεμαχισμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν όλα με το μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και του δίνουμε κυλινδρικό σχήμα ή σε μια φόρμα κορμού 23x 8 εκ. (τοποθετώντας στο εσωτερικό της μια μεμβράνη ώστε να ξεκολλάει εύκολα). Κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα και το βάζουμε στην κατάχυξη μέχρι να σφίξει.
ΈΤΟΙΜΟ!