Χριστουγεννιάτικο Κέικ

-Υλικά-
- 300 γρ. αλεύρι γοχ
- 300 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 300 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 αυγά
- 200 γρ. αποξηραμένα κράνμπερι (ή οποιοδήποτε αποξηραμένο φρούτο ή mix κομμένο σε μικρά κομματάκια)
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι, ακέρωτο
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
Για τη διακόσμηση
- Γλάσο (ανακατεύοντας ζάχαρη άχνη και νερό)
- κράνμπρερι και γκότζι μπέρι
-Εκτέλεση-
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και την άχνη σ' ένα άλλο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο μαζί με την άχνη. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας ένα-ένα τα αυγά.
- Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το ξύσμα και τα μπαχαρικά. Χτυπάμε.
- Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε τα ξερά φρούτα και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε ελαφρώς.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ και αδειάζουμε το μείγμα.
- Τοποθετούμε στον φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Καλά Χριστούγεννα!